Gedichten en versjes voor jong en oud.

uit 2019 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Schipperskind vertelt:

Schipperskind vertelt:

2019

Het boek "Schipperskind vertelt:”Wat is wat ?" is een bundel vol rijmpjes voor kinderen over een dier en een ding.   De illustraties van mijn boeken zijn ook van mijn hand.  De prijs van het boekje is € 21,95 exclusief verzendkosten.(hardcover) Een kleine preview: PECHVOGEL Heb je nooit eens geluk ?                                   Als je ergens naar kijkt gaat het al stuk. Zit het altijd zo tegen. Overal zon, maar net bij jou regen. Wil je iets leuks kopen, dan is het net weg. Een pechvogel ben je, wat ik je zeg.  

Schipperskind vertelt: De avonturen van Wolletje en Pluisje

Schipperskind vertelt: De avonturen van Wolletje en Pluisje

2019

Schipperskind vertelt: “De avonturen van Wolletje en Pluisje”. Wolletje en Pluisje zijn twee eekhoorntjes die samen allerlei avonturen beleven. De illustraties zijn ook van mijn hand. Het boekje kost €24,95 exclusief verzendkosten. (hardcover 193 x 260 mm)  Een kleine preview: HET VREEMDE DIER Wolletje en Pluisje lagen lekker te slapen. Ze waren heel erg moe van het noten rapen. Ze moesten in de winter  ook kunnen eten, Dat mogen eekhoorntjes nooit vergeten.      

Schipperskind vertelt: Mijmeringen

Schipperskind vertelt: Mijmeringen

2019

Schipperskind vertelt: “Mijmeringen” Gedichtjes en versjes over liefde, geluk, verdriet en dromen, die worden verwoord in poezie met hier en daar een sprankeltje humor. De illustraties zijn ook van mijn hand. Het boekje kost € 21,95 exclusief verzendkosten (hardcover 168 x 240 mm) Een kleine preview:   Dromen zijn als een rivier. Dromen zijn als een rivier , Ze nemen je mee , ver van hier. Het kabbelende water geeft je rust Als het zachtjes de oevers kust. Soms is het onstuimig en wild,